Liberec masáže Butterfly salon Monika Kočová

Pokud hledáte místo pro regeneraci a relaxaci v Liberci, pak byste měli navštívit salon Butterfly Monika Kočová. Tento masážní a regenerační salon nabízí širokou škálu masáží, které pomáhají zlepšovat zdraví a uvolňovat napětí. Klasické masáže jsou zaměřené na uvolnění svalového napětí a zlepšení krevního oběhu, zdravotní masáže kombinují prvky klasické masáže a protahování svalů za účelem zlepšení pohyblivosti a flexibility těla a beauty masáže, jako jsou masáže lávovými kameny, čokoládové masáže a terapie na navená a bolavá záda s rašelinovým zábalem.


Klasické masáže jsou zaměřené na uvolnění svalového napětí a zlepšení krevního oběhu. Tato masáž pomáhá odstranit bolesti hlavy, zlepšuje pružnost svalů a zvyšuje celkovou pohodu. Kromě klasických masáží nabízíme také speciální techniky, jako je reflexní masáž chodidel nebo indická hloubková masáž.


Zdravotní masáže kombinují prvky klasické masáže a protahování svalů za účelem zlepšení pohyblivosti a flexibility těla. Tato masáž pomáhá svalům získat správnou pozici a posiluje je, čímž snižuje riziko zranění a zlepšuje celkovou pohodu.


Beauty masáže jsou specializované masáže, které jsou zaměřené na regeneraci a omlazení pokožky. Tyto masáže zahrnují například masáž lávovými kameny, která stimuluje cirkulaci krve a pomáhá uvolnit svaly. Čokoládová masáž pak působí proti celulitidě a zlepšuje elasticitu pokožky.

Terapie na bolavá a napnutá záda s rašelinovým zábalem poskytuje úlevu od bolesti zad a pomáhá zmírňovat svalové napětí.


Kromě masáží nabízí Butterfly Monika Kočová také další služby, jako jsou akreditované masérské kurzy, navazující kurzy a nezávazné konzultace, sestavení léčebných plánů. Dále je možné využít jejich služby na sportovních akcích nebo v hotelech.


Profesionalita je v Butterfly Monika Kočová na prvním místě, a tak se můžete těšit na prvotřídní služby. Navštivte v Liberci tento salon a nechte se hýčkat profesionální masáží, kteří vám pomohou zlepšit vaše zdraví a relaxovat.